Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhoven

explorers
Explorers


Deze gemengde speltak bestaat uit jongens en meiden van 14 tot 18 jaar. Je bepaalt samen met de andere leden je eigen programma en bent er ook samen verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Dit natuurlijk wel onder begeleiding van je eigen (bege)leiding. Hoe gek of uitdagend je programma wordt, bepaal je uiteindelijk zelf als groep.

Natuurlijk komen de bekende scoutingtechnieken zoals pionieren, primitief koken, kaartlezen etc aan bod. Maar ook is er ruimte voor uitdagende of vernieuwende programma’s. Hierbij kun je denken aan: Abseilen, Geocaching, Fear Factor, Zeepkistenrace, badkuipvaren enz.

 

prrowans kratpr rowans hoogte
Verder gaan we een aantal keer per jaar op weekend. Overnachten doen we dan afhankelijk van het weer in tenten of in een blokhut. Ook tijdens deze weekenden bedenk je samen wat je gaat doen.

Daarnaast doen we nog een aantal keer per jaar mee aan door de regio georganiseerde activiteiten zoals een Dropping, Darttoernooi, Volleybal- of Frisbeetoernooi. Gezellig met andere explorers een feestje bouwen!

Als afsluiting van het seizoen gaan we tijdens de zomervakantie op zomerkamp. Een hele week gaan we dan met elkaar op kamp, het ene jaar kiezen we een bestemming in de Benelux en het andere jaar verkennen we een ander land in Europa. Waar we heen gaan, wordt ook mede door jezelf bepaald. Zo zijn we al op kamp geweest in Engeland, Zweden, Frankrijk, Zwitserland en Denemarken.

 PR rowans grotbike

Durf jij de uitdaging aan en heb je zin om een keer te komen kijken?

We draaien iedere zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 17:00 uur op Tivolilaan 66!

KOM LANGS EN ERVAAR HET ZELF!