Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhoven

Gelukkig Nieuwjaar!
 
Scouting Père Kersten Stratum wenst jou, je familie en vrienden dit jaar veel gezondheid, geluk en avontuur toe ???? Op een mooi 2021 waarin we snel weer samen het Scoutingspel kunnen spelen in onze blokhut en op ons buitenterrein. Op naar een jaar vol nieuwe uitdagingen en mooie scouting avonturen! ✨
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'PERE KERSTEN C SNI EINDHOVEN 2021 Happy New Year Wij wensen je een fantastisch en uitdagend scoutingjaar!'
 
 
 
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Wij bouwen aan een nieuwe website

 

Zoals je wellicht al is opgevallen is onze website inmiddels behoorlijk verouderd.

Momenteel wordt er op de achtergrond flink gepionierd aan een nieuwe website.

Waar mogelijk wordt de oude website actueel gehouden echter voor de meest

actuele informatie verwijzen we je naar 'Laatste nieuws'

op deze pagina en natuurlijk naar onze Facebookpagina.

 

 

 

 

Jota - Joti

 

’s Werelds grootste scouting event, de JOTA-JOTI vindt dit jaar plaats van 16-18 oktober. Een weekend vol unieke manieren om met elkaar te communiceren. Echter vanwege corona wordt het geen reguliere editie. Maar niet getreurd! Op 17 oktober kun je bij onze scoutinggroep meedoen aan onze eigen editie van 2020: Yota-Yeti. Wil jij, samen met je groepje de Yota-Yeti op de foto vastleggen voordat de Yota-Yeti jagers hem vangen? Kom dan zaterdag om 14u00 naar ons buitenterrein (einde Heezerweg) en volg de voetsporen van de Yota-Yeti. Kom je voor de eerste keer kijken? Meldt je dan even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten dat je komt.

 
 
Zoals veel van jullie weten organiseert Scouting Père Kersten Stratum elk jaar in oktober een spooktocht. Helaas kan de spooktocht dit jaar niet doorgaan i.v.m. de corona maatregelen. Ook voor Scouting zijn de maatregelen weer aangescherpt. Voor alle scoutinggroepen ligt de focus op het continueren van de opkomsten voor kinderen en jongeren, zo ook bij onze groep. Onze opkomsten, activiteiten en overige bijeenkomsten gaan op dit moment gewoon door volgens de richtlijnen van Scouting Nederland en de Gemeentelijke richtlijnen.
Meer informatie over de aangescherpte richtlijnen kun je vinden via: https://www.scouting.nl/.../Corona-en-scouting-vanaf-29...
Ben je tussen de 7 en 18 jaar en wil je een keer komen kijken bij onze Scoutinggroep? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Spooktocht

factsheet covid19 pkOpkomsten starten weer vanaf 16 mei

We gaan weer beginnen!
Vanaf zaterdag 16 mei starten we weer met opkomsten bij Scouting Père Kersten Stratum Er zijn nog wel wat voorwaarden waar we ons samen aan moeten houden, maar de leiding heeft weer mooie activiteiten voor jullie in petto.
Lees de brief die je ontvangen hebt goed door zodat je weet wat de afspraken zijn en waar en wanneer je verwacht wordt. Ook de draaitijden en locatie zijn aangepast namelijk.
In de afbeelding hieronder staan de belangrijkste punten op een rij.

Lees meer: Goed nieuws: We starten weer!


spooktocht2019Coco´s maffia Dia de los muertos Spooktocht

 


Voor de 5e keer organiseert Scouting Père Kersten Stratum een spooktocht in de Stratumse bossen.

Lees meer: Spooktocht 2 nov 2019spooktocht2018Durf jij het Verboden Bos in?

Op zaterdag 27 oktober organiseert Scouting Père Kersten Stratum een spooktocht door het 'Verboden Bos'. Ben jij niet bang aangelegd? Kom dan naar het buitenterrein (aan het einde van de Heezerweg) voor een spannende spooktocht.

Lees meer: Spooktocht 27 oktober

 


Bevrijdings Defilé - 18 septemberfakkeloptocht

Op dinsdag 18 september herdenkt Scouting Père Kersten Stratum de bevrijding en viert de vrijheid samen met heel Eindhoven. Ieder jaar lopen wij mee in het fakkel defilé, dus ook in 2018. Waar en wanneer verzamelen we?

Lees meer: Bevrijdings defilé 18 september

6520552-scout-camping-in-de-tent--vector-illustratie


Zomerkampen 2018

Het is alweer bijna zover: de kers op de taart, het spectaculaire slot van het scoutingseizoen: de zomerkampen!!!

 

Hieronder op een rijtje wanneer en waar de verschillende leeftijdsgroepen heen gaan:

Bevers - 14-16 juni - Someren

Welpen - 8-13 juli - Veldhoven

Scouts - 7-14 juli - Monschau (Duitsland)

Explorers - 7-14 juli -