Sponsering

€ 400000
donation thermometer
donation thermometer
€ 11069,85
donation thermometer
3%
Nieuwe stand
1-04-2016
.

Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhoven

Blokhut Heezerweg

Scoutinggroep Père Kersten Stratum

nieuwterrein

Heezerweg
In 2010 heeft Stichting Jeugdwerk Stratum een terrein gekocht aan de Heezerweg met de bedoeling hierop een nieuwe blokhut te bouwen voor Scouting Père Kersten Stratum. Nu zit deze scoutinggroep tijdelijk aan de Tivolilaan. Voorheen was deze groep ruim 60 jaar gehuisvest in het Vossenhool aan het Servaasplein in Eindhoven; Helaas is het Vossenhool inmiddels gesloopt.

 

 

 

A 20130614 m mensen

De nieuwe blokhut

Door zijn vorm omarmt de nieuwe blokhut de voorplaats die het hart vormt van de scoutingactiviteiten. Vanuit de voorplaats hebben alle speltakken (leeftijdsgroepen) toegang tot hun eigen groepsruimte en de gemeenschappelijke keukenruimte. De nieuwe blokhut voor Scouting Père Kersten Stratum wordt uit eenvoudige en eerlijke materialen opgebouwd. Het groene dak geeft een prettig binnenklimaat en geeft het gebouw een sympathieke uitstraling. De grote overstek biedt zowel bij zon als regen een gastvrij onderdak.

 

 

 Donaties en sponsering

Voor het bouwen van een scoutingblokhut is veel geld en materiaal nodig. Vrijwilligers en (onbetaalde) professionals zetten zich al jaren in om dit maatschappelijk project vorm te geven. Ook uw bijdragen kunnen we goed gebruiken! Dit kan in de vorm van Financiële giften maar ook in het leveren van diensten en materialen.

 


Onder het kopje Sponsoring kunt u binnenkort zien welke diensten en materialen wij nog goed kunnen gebruiken en wat wij al gesponsord hebben gekregen. Ook kunt u hier zien hoeveel geld we nog nodig hebben en hoe u een donatie kunt doen.