Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhoven


24uurhike2014klein24uur Hike 2014
Op 22 en 23 november lopen leden van Scouting Père Kersten Stratum het klokje rond. U wordt uitgenodigd om ook een stuk van deze mooie wandelroute af te leggen.Voor slechts €7,50 krijgt u een mooie wandelroute aangeboden, iets te drinken en wat lekkers voor onderweg.
 

Er zijn routes variërend tussen de 4 en 35 kilometer. Gedurende 24 uur kunt u op ieder gewenst tijdstip starten. De scoutingvereniging start op 22 november om 12:00u met het wandelen en stopt de volgende dag om 12:00u.
Alle wandelingen beginnen vanuit Stratum, aan de rand van het bos bij de Heezerweg. De wandeling is rond, zodat u weer op de startplaats eindigt.

 

Met deze hike wordt geld ingezameld voor de voorbereidingen van het nieuwe clubgebouw dat deze scoutinggroep wil bouwen in stadsdeel Stratum.

Iedereen is welkom een stuk mee te komen lopen voor het goede doel! Voor selchts €7,50 krijgt u de routebschrijving van een mooie wandeling (aantal kilometers naar keuze), drinken en wat lekkers voor onderweg. U steunt zo onze scoutinggroep en slaat dus twee vliegen in één klap. 

 

Meer info en aanmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Op deze pagina kunt u ook meer informatie vinden en ons volgen tijdens de route.