Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhoven

 


 Zomaar een zaterdag

kleine piratenfoto

Bij Scouting maak je iedere week iets mee, soms iets spannends, iets uitdagends, iets moeilijks, iets bijzonders, maar altijd iets leuks!

 

Afgelopen zaterdag bijvoorbeeld zijn de Bevers op pad geweest met Kouna de Piraat. Kouna kwam kijken of de Bevers goede piraten-in-opleiding zouden zijn. Ze hebben geoefend met hun schatkist te vullen, te schermen om andere boten te overvallen en ze hebben hun eigen piratenvlag gemaakt.

 

 

De Welpen gingen dingen doen die je thuis niet na mag doen. Ze hebben allerlei proefjes en experimenten gedaan, zo zagen zij spuitende cola en papiertjes verkleuren. Gekleed in witte jassen, hadden we er tijdelijk een tiental professors bij.kleine welpenfotoDe Gidsen kwamen pas 's avonds en na een spannende dropping, film en veel geklets hebben ze de ochtend van deze meidenavond ook nog goed gebruikt met gezichtsmaskertjes en nagellak.

kleine meideavondfoto

De Kabouters kwamen ook 's avonds pas, maar zonder groen uniform zagen ze er wel gek uit. Sommige Kabouters waren namelijk verkleed omdat er een Holland Party werd gehouden in het lokaal. De staf had het lokaal al mooi aangekleed met oranje, rood, wit en blauw. Ze hebben allerlei hollandse spelletjes gespeeld en heerlijke hapjes gegeten. Een prachtige opkomst!

kabouters nieuwjaarsparty