Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhoven


Bokkenrijders spooktochtSpooktocht 29 oktober: Durf jij het aan?

Op 29 oktober komen de Bokkenrijders weer tot leven in het bos aan het einde van de Heezerweg. We organiseren vanaf ons buitenterrein, vlak achter de kruising Heezerweg-Kannuniksven, een spooktocht voor jong en oud.  De spooktocht, die geheel in het teken van de Bokkenrijders staat, zal door het bos leiden langs verschillende griezelige taferelen. En wacht, wat hoor ik daar achter die boom? Durf jij het aan?

 

 

 

Kinderen van 4 tot 10 zijn welkom tussen 19:30 en 20:15u, 10 jaar en ouder is welkom tussen 20:30 en 21:30. Toegang is gratis! Bij grote drukte kan het zijn dat er even gewacht moet worden, maar dan is er wel wat lekkers te eten en te drinken verkrijgbaar. Na afloop wacht er sowieso een gratis bekertje ranja of warme chocomel voor de dappere kinderen (en ouders) die hun angsten hebben overwonnen.

 

Voor de Explorergroepen van Regio Eindhoven hebben we om 21:30u nog een extra ronde ingelast. De kosten hiervoor zijn 50 cent per persoon. Geïnteresserde groepen kunnen zich aanmelden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er is beperkte plaats beschikbaar.

 

Bokkenrijders spooktocht