Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhoven

Speltakteken-RoverscoutsAli Baba en de RoverstamAli-Baba-en-de-Roverstam-3

 
Deze groep met 18+Scouts is een aantal jaar geleden opnieuw opgericht door stafleden die samen leuke en uitdagende activiteiten wilden ondernemen.

 Een keer per maand komen zij bij elkaar op zaterdagavond. Zij pionieren dan een brug, lopen een hike, spelen een bosspel, proberen al rijdend te koken in een winkelwagentje, laten magnetrons ontploffen, sporten met de WII en hebben het erg gezellig samen! Ook zijn er regionale activiteiten waaraan de groep meedoet, zoals een darttoernooi.

eiffeltorenunchainedreaction
casinoDe Roverstam probeert eens (of liever vaker) per jaar op kamp te gaan, een (lang) weekend of een nachtje, dat ligt aan de volle agenda's. Zo hebben ze gehiked in Luxemburg, gepaintballt in Valkenswaard en gefietst door Nationaal Park de Veluwe. De leden bedenken zelf het programma en zo is er voor ieder wat wils.

Met de nieuwe indeling van de groepen van Scouting Nederland en bij gebrek aan een eigen naam, is door Roverscouts en de oude speltaknaam, Stam, te combineren, de naam: Ali Baba en de Roverstam ontstaan.

Ben je actief, heb je ook zin in af en toe wat uitdaging en ben je ouder dan 18 jaar, laat het ons weten en kom een keer meedoen met de:

 

stam inhetzand